23 Srpen 2018

Čokoládová zmrzlina nebo svěží vanilková

Rozmanitý výběr všech druhů

zmrzlina nás dokáže příjemně povzbudit, a to nejen v horkých letních dnech. I v zimním období je velice poptávána, zejména známými restauracemi, mnoha kavárnami a bary.

Ledově svěží

Zmrzlinapro nás představuje a ztělesňuje dokonalé spojení svěžího nápoje a sladkého bonbónu. Poprvé ji vynalezli Mongolové, vlastně o tom ani nevěděli. Pouze jednou náhodou nechali zmrznout kravské mléko a najednou zjistily, že se z něho stala jakási podivná konzistence. Ale nebyla vůbec chuťově špatná, a proto už dávali mléko zmrznout naschvál. Do Evropy byla tato mražená pochutina dovlečena, tak jako všechno ostatní, Marcem Polem.

Prášková směs

Točená zmrzlina je v poslední době velkým hitem, nabízejí ji snad v každém stánku na náměstí i v cukrárnách. Nejnovější prášková směs pro její výrobu je zbavena veškerých konzervačních látek.

Ohodnoťte příspěvek